Főoldal >> Katalógus Ma 2018. december. 13. csütörtök, Luca napja van.
Menü

Egyedi ajándéktárgyak

Szövegek, számok, mez feliratozás

Mintás pólók. Kész pólók!

Vicces kismama pólók, matricák

Egyedi póló, sapka, táska készítés

Legénybúcsú és Lánybúcsú

Szülinapra

Vicces babapóló matricák

Trendi matricák

Egyedi matricák, hűtőmágnesek

Ovisjelek, foltok

Állatok

Mikulás, Karácsony

Tájképek

Bolt
Újdonságok
Tovább
Bankkártyás fizetés
Bankkártyás fizetés
Garancia és elállási jog
Garancia és elállási jog

Garancia:

 

Mivel a matricák egyszer használatosak, így csak a felvasalás előtti hibákra terjed ki a garancia. Ha a matrica felvasalás előtt szemmel láthatóan hibás, azt kicseréljük egy ugyan olyan termékre.

Természetesen előfordulhat, hogy felvasalás után jelentkezik valamilyen hiba. Ezt kivizsgáljuk, és azután döntünk a garanciális cseréről. Viszont a póló árát nem áll módunkban megtéríteni.
A frissen felvasalt sötét pólóra való matrica legtöbb esetben eltávolítható. Tehát, ha esetleg vasalás után derül ki, hogy hibás az alapanyag, akkor van rá lehetőség, hogy leszedje, és a helyére újat felvasaljon.
Ha bebizonyosodik, hogy az alapanyag hibájából lett rossz a matrica minősége, akkor a vevő elküldheti részünkre a rontott textilt, és mi leszedjük, és kicseréljük rajta a matricát.


Az elrontott világos pólóra való matrica helyére rá lehet vasalni a sötétre valót, így ez esetben sem kell kidobni a pólót!

Elmondhatjuk, hogy eddig 1-2 esetben fordultak elő hibák, az is a be nem tartott használati útmutató miatt.

 

 

Elállási jog:

 


A vásárlót 14 napos (naptári nap) elállási jog illeti meg. Ha a termék nem felelt meg vásárlónak 14 napon belül visszaküldheti az eladónak.
A vásárló köteles sértetlenül, eredeti csomagolásában viszaküldeni a terméket.
A vásárló csak akkor élhet az elállási jogával, ha azt a termék kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül visszaküldi az eladónak, vagy a csomag visszaküldésének a tényét igazolni tudja (ajánlott feladóvény).

 


Figyelem! Amennyiben a vásárló úgy dönt, hogy él az elállási jogával, köteles azt a tényt az eladóval közölni, és csak az eladó visszaigazolása után lehet visszaküldeni a terméket!

 

A viszaküldés költsége a vásárlót terheli.

 

Ha a vásárló él az elállási jogával, az eladó köteles visszafizetni a megrendeléskor felmerülő összes költséget, ide értve a szállítási, és csomagolási költséget is. 

 

Ha a megrendeléskor nem a vállalkozás által felkínált legolcsóbb szállítási módot választotta a vásárló, akkor is csak a felkínált legolcsóbb szállítási díjnak megfelelő összeget köteles az eladó visszatéríteni!

 

Az elállási jog nem illeti meg a vásárlót az alábbi esetben:

 

Olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

 

Szilveszteri cikkek