Főoldal >> Katalógus Ma 2018. december. 13. csütörtök, Luca napja van.
Menü

Egyedi ajándéktárgyak

Szövegek, számok, mez feliratozás

Mintás pólók. Kész pólók!

Vicces kismama pólók, matricák

Egyedi póló, sapka, táska készítés

Legénybúcsú és Lánybúcsú

Szülinapra

Vicces babapóló matricák

Trendi matricák

Egyedi matricák, hűtőmágnesek

Ovisjelek, foltok

Állatok

Mikulás, Karácsony

Tájképek

Bolt
Újdonságok
Tovább
Bankkártyás fizetés
Bankkártyás fizetés
Az adatkezelésről
Az adatkezelésről

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Nem küldünk hírlevelet!

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Hozzáférési jog: Önnek bármikor joga van információt kérni az általunk tárolt személyes adatairól. Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és személyes adatait e-mailben elküldjük.

A helyesbítés joga: Joga van kérni személyes adatai helyesbítését, amennyiben azok helytelenek, beleértve a hiányos személyes adatai pótlásának jogát.

A törléshez való jog: Jogában áll személyes adatainak törléséhez bármikor, kivéve a következő szituációkat:

- folyamatban lévő ügye van az Ügyfélszolgálattal.

-nyitott megrendelése van, amely még nem került szállításra, vagy részlegesen szállítottuk.

-rendezetlen tartozása van a fizetési módtól függetlenül.

A direkt marketinggel szembeni ellenvetés joga: Joga van ellenvetéssel élni a direkt marketinggel szemben, beleértve a direkt marketing céljából készített profilelemzést.

 

A regisztráció során az érintettnek kötelezően meg kell adnia a következő adatokat:

  • Felhasználónév,
  • saját e-mail cím,
  • jelszó,
  • számlázási cím (számlázási név, utcanév, házszám, település, irányítószám),
  • szállítási cím (szállítási név, utcanév, házszám, település, irányítószám),
  • telefonszám


Bankkártyás fizetésről

A kártyás fizetés során nem tároljuk a kártya használat során megadott adatokat!
Bankártyás szolgálaltónk: Barion Payment Zrt. 
Bankkártyás fizetéskor a megrendelő elfogadja, hogy Bogdán Attila e.v. által a http://www.polomatrica.com, felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek a Barion Payment Zrt. ( 1117 Budapest, Infopark sétány 1. I. épület 5. emelet 5.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: e-mail cím, szállítási cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring."

A Pólómatrica webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a Barion Payment Zrt pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites SSL titkosítása ellátott fizetőoldalon.

A fizetőoldal adattartalmáról a Pólómatrica webáruház nem értesül, azokat csak a Barion Payment Zrt érheti el. A kártyás fizetéshez az ihttp://polomatrica.com/admin/oldalak.php?left=oldalak&center=oldal_szerkesztes&oldal_id=21nternet böngészőnek támogatnia kell az SSL titkosítást. A Barion Payment Zrt a tranzakció sikeressége esetén azonnal zárolja a kártyán lévő összeget és automatikusan értesít minket, így a képernyőn igazoljuk vissza a rendelés kifizetését. Kérjük, hogy a fizetési folyamat alatt ne zárd be a böngésző ablakot! 

Összefoglalva a fizetés lépései: a Pólómatrica webáruház oldalon kiválasztja a kártyás fizetést, majd a banki oldalon meg kell adni a kártya adatait. A fizetés gomb megnyomása utána a bank visszairányít a Pólómatrica webáruház oldalára, ahol láthatja a sikeres tranzakció adatait. 

Pólómatrica webáruház kijelenti, hogy a bankkártyával történő fizetés esetén semmilyen, a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatot nem kezel, gyűjt, tárol, ezen adatokhoz semmilyen módon nem fér hozzá.

Szilveszteri cikkek